Expositie in het stadhuis van Eindhoven

Wethouder Renate Richters opende woensdag 18 januari onze schilderijenexpositie in de hal van het stadhuis. Schilderijen gemaakt door bezoekers van het atelier van 't Hemeltje maken er een levendige en kleurrijke entree van.

Vernieuwingen, fondsen en werkers

Maandag de veertiende november ging een gerepareerde voordeur weer open en liep je binnen over een vernieuwde vloer: warm van kleur, onderhoudsarm en sterk!.

In de voorafgaande week was ons huis een aantal dagen dicht en werd er hard gewerkt aan die voordeur, de nieuwe vloer op vrijwel de hele benedenverdieping en het weer gangbaar krijgen van de riolering.

Dank aan de sponsoren die dit mogelijk maakten en de werkers die het realiseerden.

Geweldige gift van Karoesell!

Van Karoesell ontvingen we 14 november 2016 een geweldige gift voor het vernieuwen van ons tuinmeubilair!

Met dank aan alle gevers: de keuken is gerenoveerd!

Met verschillende acties is het geld bijeengebracht om de keuken te kunnen renoveren. Alle gevers zijn we bijzonder dankbaar! 

De nieuwe koelkast en diepvries zijn nog in 2014 aangeschaft. De nieuwe aanrechtbladen zijn in december ingemeten. In januari zijn de aanrechtbladen geplaatst.

Bij het plaatsen van de nieuwe bladen moest er een deel van de tegels weggeslepen worden. Dit was een enorme tegenvaller, zowel qua tijd als financieel, want nu moesten aan één kant van de keuken álle tegels worden vervangen.

Maar het resultaat van de vernieuwde keuken mag er zijn!